fredag 8. august 2008

Barneselskap.





Lillemors ett årsdag er like rundt hjørnet og i dag hadde hun barneselskap.Hun fikk så masse fine gaver av de små vennene sine. Vi koste oss med sjokoladekake, muffins og boller. Når den siste gjesten var gått var det bare å finne sengen og kosekluten.Lillemor var utslitt av å holde selskap.he.he.




Fadderen til Mathile, min bestis, hadde laget et nydelig kort til henne. En stjernebok.Den var så nydelig at jeg må legge ut noen bilder av den. Er så koselig at noen bruker så mye tid på å glede andre:) Mamma ble ordentlig rørt. Og om du leser dette snuppa, Tusen takk!!


Mathilde har en liten venn som mamma håper blir en fremtidig kjæreste;) he.he. En nydelig storsjarmør som gjerne gir deg en klem eller ti:)
Barnerommet er snart ferdig, mangler bare å male taket og skrape sprossene:) Kommer bilder. Gangen er også ferdig snart. Har vært en liten stans da jeg måtte inn og operere blindtarmen..Strengt tatt er det vel ikke den som har skylden alene for at det ikke er ferdig.kriemt. Arbeidslyst kom og treng deg på, så skal du motstand få............. Ha en strålende helg alle i blogglandia:)

2 kommentarer:

Huset i skogen sa...

Gratulerer med dagen til tulla di! Den boken fadderen hennes hadde laget var så fin. Ser ut som hun har lagt ned mye arbeid på den, og så er det så morsomt å få slike ting som folk har laget selv og lagt ned arbeid i.
En søt liten kjekkas du har sett deg ut til datteren din ja. Da gjenstår det bare å se om mors drømmer går i oppfyllelse hihi...
Dere får ha en fin helg og kos dere:)

Unknown sa...

Så koselig med bursdag! Da eldste jenta her i huset feiret sin ett års dag, sveipa vi over stua med videokamera etter at de andre ett åringene hadde forlatt åstedet...hiroshima er den nærmeste beskrivelsen jeg har...