søndag 20. juli 2008

Vi reiser til Østersund.

I morgen setter vi kursen mot Østersund, sammen med et vennepar.Gleder oss til å komme oss bort noen dager. Er det noen som vet om noen interiørbutikker og scrappebutikker der? Har funnet et stort loppemarked jeg har planer om å stikke nesen innom, om ikke mannen setter ned foten;)

I dag har jeg noen skrytebilder av lille tulla vår, hun går alene med gåvognen sin og mamma er såååå stolt:) Vil ønske dere alle en fortsatt herlig sommer!

8 kommentarer:

SiljeVanilje sa...

heihei!
Drar til østerdund til uka jeg også og ble litt nysgjerrig på det store loppemarkedet du hadde tenkt deg innom...:) Er det i østersund eller?

Foressten kjempefin blogg du har!:)

Charlotte sa...

Å, du og du så skjønn ei lita jente! Herlig når de stabber avgårde på de små bena sine. I disse dager er det 6 år siden vår lille prinsesse tok sine første vaklende skritt, aj... hvor ble tiden av....
Kan ikke tipse deg ang butikker i Østersund, men ønsker dere alle en riktig fin tur :D

Daisys home sa...

Hei Ja nå oppdaga jeg koselige bloggen din.Drar selv på tur til Østersund til førstkommende helg.Bruker og være der minst to ganger i løpet av året,og en butikk som jeg bestandig må innom er INDISKA i gågaten.Der er det som regel masse interiørgodbiter å finne.Ønsker deg og dine en riktig god tur.

Min Verden sa...

Jeg har akkurat vært i Sverige nå og det er så mange loppiser at det vil ikke bli noe problem. Vi var innom Handelshuset også. Veldig fint. Ligger i Upperud - nord for Mellanrud. God tur. Hanne

Anonym sa...

Ble nysgjerrig bor du på Frei nå? SÅ fine bilder du vist av hus og hjem! og lille tulla da:) Hilsen tidligere freibone;)

Vangen sa...

Hemtex, Rusta og Jula har en del fint også er det billig. Ellers er det en butikk som selger merkevarer i gata til høyre ovenfor busstoppet på oversiden av kjøpesenteret om jeg ikke husker helt feil...

Hulda sa...

Håper du har det fint på ferien din. :) Søt lita jente du har. :)

Takk for awarden!

home 4us sa...

Søt liten tulle!
Hvor fort tiden går. Det er ikke lenge siden mine gutter var der, synes jeg! Sukk!