onsdag 13. august 2008

Tanker om hverdagen og lillemors nye soverom

I går var jeg innom siden til Den gode Feen, om at vi må leve og nyte livet NÅ! Det fikk meg til å sitte noen timer etterpå å tenke. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er en liten syter..Tiden strekker ikke til, for mye husarbeid, regninger, skulle gjerne forandret både det ene og det andre i huset..og hvem har ikke sittet sammen med en god venninne over en kaffe og klaget litt på mannen og om hvor alt for lite han gjør hjemme og andre uviktige ting. Skinner solen er det for varmt, når vinteren kommer er det for kaldt..Det er bare vi selv som kan bestemme hvordan vårt liv skal være, vi er vår egen sjef. Jeg er et utrolig heldig menneske, alle i familien min er friske, jeg har fått en nydelig datter, jeg har en fantastisk samboer, det går godt for alle mine venner, vi har god økonomi. Så jeg har ingenverdens ting å klage på!!Mitt liv er fantastisk. Kanskje man ikke skal være så opptatt av at alt rundt seg skal være så perfekt og heller bruke tiden på dem man er glad i. Klesvasken kan man man utsette til i morgen, tiden med de kjære kan man ikke ta igjen..Så nyt livet, hver dag er fantastisk:) Vil anbefale en utrolig flott bok. "The Secret" av Rhonda Byrne..
Lillemors rom er ferdig:) har ikke fått inn sengen enda, har igjen et par malingsstrøk på døra, og mor synes det er litt vemodig at lillemor ikke skal sove på rommet vårt lenger. Jeg elsker kosen om morgenen når vi tar henne opp i sengen og ligger et lite kvarter og koser oss alle tre før vi står opp..Synes rommet ble kjempe koselig:)

I fjor den 13/8 07 fikk min mor verdens beste bursdagsgave, et barnebarn!:) I dag ble lillemor 1 år og min mor 52. Gratulerer så mye med dagen begge to!

12 kommentarer:

My home is my Castle sa...

Et nydelig rom til en nydelig lin jente :)te

Vakkert Liv sa...

Rommet ble jo kjempeflott!!
Enig at vi må leve mer i nuet og sette pris på det vi har.

Vangen sa...

kjenner meg igjen der ja..hørt mye om den boka,er den så bra som de sier?
Kjempe fint rommet til bursdagsjenta!:)

Anonym sa...

Rommet var delikat og fint! Et ordentlig prinsesse rom:-) Savannah

Photo-Me-Life sa...

Skjønner godt det er en vemodig tanke. Jeg er singel og syns det er ok at hun sover i min seng så lenge jeg vet at det ikke er problem å legge henne i sin egen seng. Men klart, har man kjæreste/mann kan det være godt å få litt privatliv:)

Rommet til lillegullet ditt var kjempe søtt. Jeg liker tanken på lysekrone på ett barnerom. Veldig fint....

Huset i skogen sa...

Rommet er nydelig og en prinsesse verdig! Er enig i det du skriver om å leve i nuet. Tror vi aller fleste prøver å gjøre det, men det blir fort glemt i dagens stress og mas (iallefall er det slik her) Blir liksom til at en prøver å ta igjen alt når det blir helg og en ha fri.
Ønsker dere en fin dag!

lilleann sa...

Hei Lillemor :) Førsta gang jeg er innom bloggen din. Må bare si du har et kjempe vakkert hjem. Liker stilen din kjempe godt. Skikkelig koselig og lekkert soverom til datteren din. Heldig hun ;)
Håper det er greit om jeg linker deg til siden min for hit kommer jeg gjerne tilbake ;)
Vennlig hilsen fra Lilleann :)

Daisys home sa...

Så stilig et hjem du har og det fine rommet til jenta di.Ha en fin uke!

Unknown sa...

Rommet er ei lita Prinsesse verdig, det var berre så lekkert...Er absolutt einig med deg om at burde leve meir i nuet og sette pris på det ein har!! Det er ofte så altfor lett å gløyme vekk i kvaradagens mas og kjas. Koselig blogg du har:)
God helg til deg og dine.

Anonym sa...

Oi så flott en blogg du har :)

Anonym sa...

Hei snuppa!!!Du er så flink altså!Kjempe fint har du laget det!
Savner deg....
Stor klem fra rødtoppen i Oslo:)

Fru Langtind sa...

TAKK! og AMEN! SÅ sant, så sant!!
Godt å ta med seg oppmuntrende ord på en grå og litt sliten dag... Skal ta det med meg inn i helgen og nyte den MAX!
Nyt din også!
Klem