mandag 6. oktober 2008

Litt nytt i stua..





2 innlegg på en dag her gitt. ja,ja. Nå når høsten har kommet følte jeg for en liten endring på stua. På tide å ta ned blomstergardinene, men det er sannelig ikke lett å bestemme seg for nye gardiner. Hele gardinletingen endte med at jeg bare hengte opp vintergardinene fra i fjor. Til bursdagen min fikk jeg et "vindu" fra mamma. Det har hengt i gangen,men har nå kommet til sin rett på stua. Nye lamper har kommet over bordet, noe som virkelig var på tide. En stakkarslig liten lampe, limt med superlim, har nå hengt over bordet alene i flere måneder...Ikke lett å ta store avgjørelser, som nye lamper er;), tar gjerne litt tid.he.he. Inne på kjøkkenet har vi trapp opp til loftet, trappeoppgangen har vært så trist og naken. Nå har jeg hengt opp en lenke med små klyper på, der henger det nå scrappe LO er...Da kan de bare byttes ut etterhvert som nye lages, og de slipper å ligge bortgjemt:) Koselig ble det og:) Vil ønske dere alle bloggedamer en herlig uke, det er jo sååååå mange nye koselige blogger at man greier ikke forlate datamaskinen!:)

5 kommentarer:

Solveig sa...

Så fint du har det hos deg!
Skikkelig koslig:)
Kjempe fin blogg har du og,jeg skal ialefall komme tilbake hos dag;)

tinemor sa...

Så fine ting!
Likte ekstra godt den snoren med skrappebilder på!
Da kommer de jo virkelig til sin rett, og ikke bare inni et album.

Hulda sa...

Så flott oppheng du har fått i stua, har et som ligner, som pappa har laget til meg. Likte så godt lampa di. :) Ønsker meg en lignende til jul. :)

Solveig sa...

Hei hei:)
Hehe, ble du litt skremt av meg pga min egen kommentar på innlegget!? Neida, ser ikke på deg som en bedre viter av den grunn! Alt kommer jo an på hvordan man sier ting;)
Har prøvd alt av medisiner i nå 7 år, det jeg ikke har prøvd er jeg enten allergisk mot,eller kan ikke ta pga andre medisiner/sykdommer jeg har. Jeg har brukt myyye tid hos alle typer fysioterapi, akupunktur,kinesologi, fotbehandling, og naprapat. Mye tid og penger. Men blir ikke noe bedre.. Så da lever jeg heller så godt jeg kan!

Ha en kjempe fin dag:)

h.espe sa...

Tusen takk for hyggelig besøk på bloggen min, og takk for den herlige tilbakemeldingen på pakkelappene....

Så fint du har det hjemme hos deg. Lenken i trappeoppgangen er kjempelekker og "vinduet" like så. Selv holder jeg på og snekre meg mitt eget vindu :o)

Ønsker deg en flott helg!