søndag 20. juli 2008

Vi reiser til Østersund.

I morgen setter vi kursen mot Østersund, sammen med et vennepar.Gleder oss til å komme oss bort noen dager. Er det noen som vet om noen interiørbutikker og scrappebutikker der? Har funnet et stort loppemarked jeg har planer om å stikke nesen innom, om ikke mannen setter ned foten;)

I dag har jeg noen skrytebilder av lille tulla vår, hun går alene med gåvognen sin og mamma er såååå stolt:) Vil ønske dere alle en fortsatt herlig sommer!

lørdag 19. juli 2008

Award og Veske for dummies.








Jeg har fått en award fra Tinemor!! Så koselig.. Man skal gi den til minst syv andre og da velger jeg å gi den til:


Den gode feen


Bo


Hulda


Christinas interiør


Emmeline


Hespe


Mali-Mo




Egentlig vil jeg gi den til alle i bloglandia, for det er vakre blogger alle sammen:)




Her er det lenge siden forrige innlegg, men mannen har kommet hjem og vi holder på å male gang å pusse opp barnerom, samtidlig som vi bare koser oss som familie:) Seks uker borte er lenge så vi skal jo gjerne ta igjen så mye tapt tid som mulig..Ikke bare bare å være sjømann. Jeg har hatt bursdag og jeg har fått så mye fint! Kommer med bilder i morgen.. Hadde sååå lyst til å sy meg en veske og jeg fant en oppskrift med det fortreffelige navnet: Veske for Dummies..he.he. Jeg må si at jeg ble fornøyd, den ble da ganske så søt. Har bilde av lillemor frempå..En gammel blonde jeg fikk av min mormor og en liten engel henger i den ene hanken, den har jeg fått av min mor.Det blå blomstrete stoffet kjøpte jeg på cathrines quiltestue når jeg bodde i oslo, for tre år siden..Nå fant jeg endelig noe å bruke det til.he.he. Bildene lyver litt, for vesken er ikke så skrukkete som den ser ut på bildet:( Kamera fanger jo opp alt som det blotte øyet ikke kan se.... Nå skal jeg ta meg en skikkelig bloggrunde:) ja, jeg er en liten nattugle:)
Lommen inni vesken:

:

tirsdag 1. juli 2008

Forsøk på å sy pute


Har aldri sydd en pute før,men med friskt mot begynte jeg..Hadde sett så mange fine puter med blonde rundt, men herlighet som den blonden lever når man skal sy den fast!! Ante ikke hvordan jeg skulle få til lukkingen heller..endte opp med å sy bånd av putestoffet, knyttet dem til sløyfer..Etter forholdene synes jeg den ble ganske søt.Lit skjevheter her og der, men pytt pytt:) Ikke fokuser så mye på skrukkene, hadde ikke tid til å stryke før jeg hadde inni puten..litt ivrig.he.he. Er det noen som vet om en plass de selger sånn "stryk på papir" Jeg har kjøpt på en bokbutikk her, men koster 300 kr for ti ark..Blir litt dyrt synes jeg..Lurer på om kanskje biltema har? Blir glad for tips:) Ha en flott dag der ute!